04 June 2005

Ping, PingOMatic, 4-Jun-05 UTC 14:56:31

Error message, yet pings confirmed/reported to all services without problem

Doesn't appear to be an impact.

Matt,

This is a first. I've never seen these kind of error displays in IE. They were right at the begging of the printout on the service-stats, at the top of the page.

The error message bled through: some of the error message was above the webpage-blog-start for PingoMatic; and then some of it actually spilled into the PingOMatic page.

Curiously, although I've been having problems with the weblog.com [no confirming message back, just listed], this ping actually went though to all the services, even weblogs.com.

Curiously, it looks as though this is a new error message.


Error Message


Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
SELECT blog_id FROM pom_blogs WHERE domain = 'XXX.blogspot.com' AND path = '/'

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
INSERT INTO pom_blogs (blog_name, blog_uri, domain, path, rss_uri, last_updated, interface) VALUES ('XXX', 'http://XX.blogspot.com', 'XX.blogspot.com', '/', '', '', '' )

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
SELECT * FROM pom_blogs WHERE blog_id = 0

Ping-O-MaticHome About Blog Stats Contact Ping-o-Matic results…
Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
UPDATE pom_blogs SET last_updated = '2005-06-04 XX:XX:XX', domain_resolved = 'X.X.X', interface = '1' WHERE blog_id = 0

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
UPDATE pom_blogs SET hits = hits + 1 WHERE blog_id = '0'


-- This is the end of the content --
Error message, yet pings confirmed/reported to all services without problem

Doesn't appear to be an impact.

Matt,

This is a first. I've never seen these kind of error displays in IE. They were right at the begging of the printout on the service-stats, at the top of the page.

The error message bled through: some of the error message was above the webpage-blog-start for PingoMatic; and then some of it actually spilled into the PingOMatic page.

Curiously, although I've been having problems with the weblog.com [no confirming message back, just listed], this ping actually went though to all the services, even weblogs.com.

Curiously, it looks as though this is a new error message.


Error Message


Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
SELECT blog_id FROM pom_blogs WHERE domain = 'XXX.blogspot.com' AND path = '/'

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
INSERT INTO pom_blogs (blog_name, blog_uri, domain, path, rss_uri, last_updated, interface) VALUES ('XXX', 'http://XX.blogspot.com', 'XX.blogspot.com', '/', '', '', '' )

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
SELECT * FROM pom_blogs WHERE blog_id = 0

Ping-O-MaticHome About Blog Stats Contact Ping-o-Matic results…
Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
UPDATE pom_blogs SET last_updated = '2005-06-04 XX:XX:XX', domain_resolved = 'X.X.X', interface = '1' WHERE blog_id = 0

Database error: [Can't open file: 'pom_blogs.MYI' (errno: 145)]
UPDATE pom_blogs SET hits = hits + 1 WHERE blog_id = '0'


-- This is the end of the content --
" />